Classic Brow Treatment

De Classic Brow Treatment voor super strakke en vollere wenkbrauwen!

 
Bij de Salon SanTari BrowBar kunt u uw wenkbrauwen laten stylen door middel van waxen of threaden (epileren dmv draad). 
 
Bij het waxen wordt er gebruik gemaakt van vloeibare coolflex wax, die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid en heeft en laag smeltpunt wat ook beter is voor uw kwetsbare huid. Door middel van een houten spatel wordt de wax op de haren aangebracht. Er wordt gewerkt met de beste wax, hierdoor worden er in 1 keer meerdere haren mee getrokken, is de pijnbeleving mindere en zorg het voor een super strak resultaat. De haren worden met wortel en al verwijderd, daarom zult u geen last krijgen van vervelende stoppels wanneer de haren terug groeien. Het is ook mogelijk om uw bovenlip te laten ontharen. In samenwerking met de speciale pre-waxing oil hoeft u niet bang te zijn voor het harsen dichtbij uw lippen, aangezien deze ervoor zorgt dat de wax niet aan de huid zal hechten. Na de behandeling koelen we uw huid door middel van speciale aftercare lotion met aloë vera extracten. 
 
De wenkbrauwen worden bij iedere behandeling bijgeknipt (getrimmed), geshaped en geperfectioneerd door middel van het nalopen met een pincet. Tevens brengen wij een Browgel aan met een losse mascarabrush vanwege de hygiëne (deze mag u naderhand ook meenemen) en brengen we tot slot een highlighter aan zodat u verzekerd bent van strakke wenkbrauwen. De Browgel/Soap en Highlighter kunt u naar wens ook aanschaffen in de salon. De gemiddelde behandelduur voor een wax behandeling is 15 minuten (alleen waxen/shapen/trimmen). 
 
Het is ook mogelijk om uw wenkbrauwen te laten verven. De normale/classic wenkbrauwverf zal ongeveer tot 4 weken op uw haren te zien zijn. Deze geeft een natuurlijk en zacht resultaat. De behandeltijd voor een Classic Brow Treatment is ongeveer 30 minuten.
 
Wilt u een echte strakke powerbrow dan kunt u kiezen voor een Hybrid Brow Treatment of een Henna Brow Treatment. De henna verft naast de wenkbrauw haren ook de huid mee. Dit geeft een mooi strak effect. De henna kan tot 6 weken op de haren blijven zitten en tot 1,5 week op de huid, dit hangt af van het huidtype en de nazorg. Voor de Henna Brow Treatment werken wij met een gerenommeerd merk: Supercilium. Heeft u nog niet eerder een Henna Brow Treatment ondergaan, dan raden wij een gratis patch test aan. Hierbij kunnen wij de kans op een allergische reactie uitsluiten. De gemiddelde behandelduur voor een Henna Brow Treatment is ongeveer 30-45 minuten
 
Prijs Classic Brow Treatment:
€37,50 Classic Brow Treatment (harsen/threaden/epileren en shapen van wenkbrauwen inclusief verven)