Cursus Henna Brows

"Become a Henna Brow Stylist"

Henna brows zijn super populair, het is daarom verstandig deze behandeling in uw salon te introduceren. Henna verf heeft een andere werking dan reguliere verf waarbij we ontzettend precies te werk gaan. Tijdens deze cursus leert u alle in en outs over de henna en het perfect aanbrengen van de henna. Er wordt inhoudelijk niet op het waxen ingegaan. Let op: u dient een eerder behaald certificaat te kunnen overhandigen, wanneer u elders een opleiding heeft gevolgd kunt u uiteraard zonder problemen bij ons de cursus volgen.

Inhoud van de training: 

U ontvangt een Supercilium Henna starterspakket en een erkent certificaat. De cursus is een praktijkgerichte training. Na de cursus kunt u voor vragen altijd nog bij ons terecht. U heeft voor deze workshop 2 modellen nodig, hier dient u zelf voor te zorgen! De gehele workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Bij interesse in een training kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.

Programma van de training: Ontvangst, theorie en uitleg over uw starterspakket. Oefenen op uw eerste model onder begeleiding. Korte pauze. We gaan verder met het oefenen op uw tweede model. Een extra vragenronde. Einde van de trainingsdag en ontvangst van uw certificaat.

Cursus Henna brow €249,- excl. 21% BTW (incl Supercilium starterskit twv €119,- , certificaat)

  

Inhoud Supercilium starterskit:

We werken met kleine groepen van maximaal 2 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).

Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

  

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.