Lip pigmentatie

Altijd mooi subtiel opgemaakte lippen zonder lippenstift? 

Met deze techniek van semi permanente make-up voor lippen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een SPMU apparaat en kleur naar keuze. Een natuurlijke uitstraling, alleen een lipliner of juist een lipstick effect? Het kan allemaal! Het grote voordeel van lippigmentatie behandeling is het feit dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden, de lippen van meer kleur voorzien kunnen worden met een blijvend effect (waardoor lipstick overbodig wordt) en ze optisch groter kunnen lijken. Hierdoor heeft u ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite! Veel mensen hebben een onduidelijke liprand en deze kunnen we ook weer mooi strak en zichtbaar maken. Bij veelvuldig gebruik van fillers valt de liprand ook weg, hiervoor is lip pigmentatie perfect om uw ideale lippen te creeren. 

Om het beste resultaat te realiseren worden alle pigmentaties in twee of drie behandelingen uitgevoerd. Bij uw eerste behandeling gaan we gezamenlijk de vorm en kleur van uw pigmentatie bepalen. De kleur neemt na de behandeling met ongeveer 40% tot 60% af, omdat de opperhuid zich vaak vernieuwd. Hierdoor wordt de kleur lichter. Tijdens de 2e (en 3e) behandeling werken we de accenten en kleur bij, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. U krijgt na uw behandeling een nazorgformulier mee waarop beschreven staat hoe u uw Semi Permanente Make-Up het beste kunt verzorgen. Volg dit advies goed op want de nazorg thuis heeft een groot effect op het uiteindelijke eindresultaat.

Let op!

De houdbaarheid zal minder lang zijn bij personen mét fillers of bij de keuze voor een zeer lichte kleur.

De Lip pigmentatie wordt gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere tatoeage vervagen deze pigmenten kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet verkleuren. Wij werken volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD.

Bij alle SPMU behandelingen zit een gratis nabehandeling (twv €75) na 6 weken inbegrepen voor het optimale resultaat! Bij de SPMU behandelingen is een aanbetaling van €100 vereist. Deze aanbetaling is non refundable. Dit bedrag wordt tijdens de afspraak verrekend en houdt de tijd voor u gereserveerd.

Lees de Aanvullende voorwaarden SPMU en de Voor & Nazorg SPMU goed door voordat u een afspraak inboekt.

 

Prijzen:

Semi Permanente Make Up gaat weer vervagen. Hoe de kleur terug loopt en hoe snel dit vervaagt is niet van te voren in te schatten en is afhankelijk van de nazorg van de klant. Hier heeft Salon SanTari geen invloed op en is hier ook niet verantwoordelijk voor. Om uw SPMU bij te houden is een jaarlijkse touch-up  behandeling gewenst. Wanneer uw SPMU volledig is verdwenen, betaalt u de nieuwprijs voor de jaarlijkse touch-up behandeling.

Prijzen SPMU behandelingen

De prijzen voor SPMU Touch-up behandelingen gelden uitsluitend voor klanten van Salon SanTari. 

Is uw semi permanente make-up niet bij ons gezet dan kunt u door middel van een intake gesprek met ons bespreken of er mogelijkheden zijn om dit wel bij ons bij te laten werken en welk kostenplaatje hier bij hoort. Hetzelfde geldt voor foutief aangebrachte Semi Permanente Make Up

streep

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste sessie duurt ongeveer 3 uur. We zullen uw wensen uitgebreid bespreken, daarna zullen we uw lippen voortekenen en bijwerken tot u helemaal tevreden bent voordat we beginnen met het pigmenteren. Ook zullen we samen een perfecte kleur uitkiezen.

Na 6 tot 8 weken dient u terug te komen voor een tweede sessie. Tijdens deze sessie controleren we of de lippen goed zijn geheeld en werken we ze waar nodig bij. Deze tweede sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe wordt de lip pigmentatie aangebracht?

De lip pigmentatie wordt met een SPMU apparaat toegepast. Het plaatsen lijkt op tatoeëren.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

De pigmenten die bij deze behandeling gebruikt worden blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten, dit is afhankelijk van de levensstijl en kleur die we kiezen. Het pigment zal langzaam vervagen. Wij raden daarom aan om eens per jaar langs te komen voor een touch-up behandeling.

Is een lip pigmentatie mogelijk in combinatie met fillers?

Jazeker, een lip pigmentatie is de perfecte aanvulling bij fillers. U kunt 4 weken nadat u fillers heeft laten zetten een lip pigmentatie behandeling ondergaan. Wij raden u aan om eerst fillers te laten plaatsen en daarna een lip pigmentatie te ondergaan, zo weet u zeker dat uw gepigmenteerde vorm niet veranderd.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is voelbaar, maar  natuurlijk doen wij er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk uit te voeren. U mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Welke pigmenten worden er gebruikt?

Wij werken enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van ijzeroxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen.

De pigmenten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren welke we onderling ook nog eens kunnen mengen. Zo creëren we uw perfecte kleur.

Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?

De lippen zullen na de behandeling gezwollen zijn, dit trekt meestal na een uur weer weg. Bent u gevoelig voor een koortlip (of heeft u er ooit 1 gehad)? Dan kan het zijn dat door de lippigmentatie een koortslip getriggerd kan worden. Wij adviseren dan met klem om minimaal 1 maand voor de behandeling beginnen met het slikken van L-Lysine (het liefst in combinatie met vitamine c) tabletten om de kans op een koortslip te verkleinen. Tijdens de genezing zullen de lippen droog aanvoelen en gaan vervellen.

Let er wel op dat u onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. U ontvangt op voorhand uitgebreide informatie toegestuurd via de bevestigingsmail waarop alle voor en nazorg instructies beschreven staan.

Voor wie is lip pigmentatie geschikt?

Lip pigmentatie is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Twijfelt u of heeft u vragen dan kunt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.

Ideaal voor dames/heren met:

Wij voeren geen lipblush behandeling uit bij personen die:

Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met uw behandelend arts.

Nazorg:

De eerste 24 uur; de lippen kunnen gevoelig zijn. Er kan wat zwelling en kleine blauwe plekjes ontstaan die slecht 1-2 dagen aanhouden. Maak de lippen ieder uur schoon met water en een wattenschijfje en smeer ze daarna in met vaseline. De volgende dag worden de lippen donkerder naar mate de korstjes beginnen te vormen, er kan nog steeds wat zwelling of kleine plekjes zijn. De korstjes vallen binnen 3-7 dagen af. Blijf de lippen reinigen met water wanneer u gegeten, gedronken of gerookt heeft.

Dag 2 – 10: Blijf de lippen vettig houden met vaseline.