Lash Lift

Iedereen droomt ervan om wimpers te hebben die er langer uit zien!

Leg je wimperkrultang aan de kant! De Lash Lift is een baanbrekende nieuwe techniek in de beautybranche. Met deze 45-60 minuten durende professionele behandeling, heb je geweldige gelifte natuurlijke wimpers (zonder het aanbrengen van wimperextensions) met resultaten van wel 6 tot 8 weken.

Lash Lift stylistes zijn hiervoor speciaal geschoold en maken gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen staafjes om je natuurlijke wimpers vanaf de wimperaanzet (de haarwortel) te liften en wimpers voller en langer te doen lijken. De wimpers krijgen een prachtige waaiervorm, het laat de ogen optisch groter lijken en het geeft een natuurlijke uitstraling.

Dit is dè behandeling voor mensen die graag mooie, gelifte wimpers willen, maar geen wimperextensions willen of kunnen verdragen. Het is een fantastisch alternatief voor wimperextensions, waarbij geen nazorg nodig is. Word wakker met een open, frisse blik. Klaar om je dag te starten!

Prijzen Lash Lift:

Gelieve onopgemaakt op de afspraak te verschijnen en geen contactlenzen te dragen tijdens de behandeling. Wanneer er oog make-up verwijderd dient te worden tijdens de behandeling, wordt de desbetreffende tijd gecompenseerd met de behandeling en wordt er €10 extra in rekening gebracht.

Wat kunt u verwachten van de Lash Lift:

Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Lash lifting is niet schadelijk voor uw wimpers door de milde formule die dicht bij de Ph waarde komt van uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Een geweldig alternatief voor diegenen die geen wimperextensions willen, maar tocht een WOW-effect willen behalen. Voor een nog intenser en mooier resultaat, raden wij u aan om tijdens de behandeling uw wimpers prachtig zwart te laten verven met de speciaal hiervoor ontwikkelde wimperverf.

Het effect blijft tot wel 6 en mogelijk 8 weken zichtbaar!

Voor een optimaal resultaat en behoud hiervan, adviseren wij de volgende richtlijnen in acht te nemen:

Gedurende 48 uur geen sterke oogmake-up removers te gebruiken. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling douches of sauna's. De wimpers mogen op geen enkele manier nat worden, water/vocht kan de vloeistoffen deactiveren waardoor de wimpers gaan ontspannen en de krul uit zal zakken. Vermijd de eerste 24 uur het gebruik van shampoo en conditioner, make-up, crèmes of oogserums op de wimpers en/of oogleden.

Voor extra voeding van uw natuurlijke wimpers kunt u gebruik maken van een speciaal lash & brow serum, verkrijgbaar in de salon. Dit serum activeert het slapende haarzakje en activeert hierdoor het kiem weefsel, waardoor het vervolgens de snelle groei van de wimpers bevordert. De wimpers worden langer en dikker na 3 tot 4 weken gebruik van het product en het is zowel geschikt voor uw wimpers en wenkbrauwen!

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lifting toe te passen: Alopecia areta (haaruitval) of chemotherapie, Conjunctivitus (pus, rode ogen) of bij het gebruik van anti-histamine (tegen allergie)