Cosmetische Pedicure Salon 

Mooie en verzorgde voeten voor iedereen.

 
Jong en oud, man of vrouw iedereen kan behoefte hebben aan een Pedicure behandeling om diverse redenen. De een omdat hij/zij pijnlijke voeten heeft, de ander om eelt te verwijderen en te verzorgen en dan zijn er natuurlijk ook dames die graag alleen een mooi kleurtje gelpolish op hun tenen willen. Uw voeten maken immers iedere dag heel wat mee. Een beetje speciale aandacht hebben uw voeten dus ook zeker verdiend! 
 
Onze gediplomeerd allround pedicure en professionele producten bieden een u een  ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Deze producten bestaan uit natuurlijke extracten en etherische oliën en verzorgen uw voeten goed.
 
 
 Gelpolish op tenen
 
Alleen verzorging van uw teennagels, nagelriemen en strak aflakken met Gelpolish. 
Behandeltijd: 60-75 minuten, afhankelijk van uw type behandeling.
 
• €60 Gelpolish Tenen (zonder verwijderen oud product) 
• €65 Gelpolish Tenen inclusief verwijderen oud product (lak gezet door Salon SanTari) 
 
• +€15 French Manicure
• €35 geheel verwijderen gelpolish en nagelriem verzorging
 
 
Cosmetische Pedicure: 90 min €80
 
Bij een cosmetische pedicure staat het verzorgen en mooi maken van de teennagel en de voeten centraal. De oplossing wanneer u geen medische voetzorg nodig heeft, maar wel last heeft van eelt en u mooie verzorgde voeten wenst. 
 
Een Cosmetische Pedicure behandeling bestaat uit:
- Ontspannen voetenbad
- Behandeling van de nagels en nagelriemen
- Verwijderen van eelt met footfile
- Indien nodig verwijderen van oude gelpolish (extra toeslag +€5 en enkel gezet door Salon SanTari)
- Strak lakken van de teennagel met gelpolish
- Voeten worden verzorgd met een voedende crème, dit zorgt (door middel van de voet te polijsten) voor zijdezachte voeten.
- Nagelriemolie
 
 
SPA Pedicure: 120 min €110
 
Onze meest luxueuze pedicure behandeling, voor dat ultieme ontspan moment, goede voetverzorging en super strak gelakte nagels.
Regelmatig een bezoek aan uw (cosmetische) pedicure helpt niet alleen om uw voeten er mooi uit te laten zien. Ze houden ook uw nagels kort, het eelt blijft onder controle en uw huid goed gehydrateerd. Bovendien helpt een voetmassage om spanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.
 
De SPA Pedicure behandeling bestaat uit:
- Ontspannen voetenbad met Bruisbal
- Stoelmassage
- Behandeling van de nagels en nagelriemen
- Verwijderen van eelt dmv footfile
- Indien nodig verwijderen van oude gelpolish (extra toeslag +€5 en enkel gezet door Salon SanTari)
- Strak lakken van de teennagel met gelpolish
- Scrub
- Masker/Pakking
- Massage
- Voeten worden verzorgd met een voedende crème, dit zorgt (door middel van de voet te polijsten) voor zijdezachte voeten.
 
 
Onderhoudsadvies: Gebruik elke dag minimaal 2x hoogwaardige nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd blijven, stimuleert de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorgt voor optimale hechting van het product. Salon SanTari geeft 5 dagen garantie op elke nagelbehandeling, mits de nazorg is nageleefd. Meer informatie met betrekking tot onderhoudsadviezen vindt u op de pagina Informatie, onder het kopje 'veelgestelde vragen'. U kunt alles terug lezen in onze algemene voorwaarden.
 
 
Nazorgproducten:
€3,50 Nagelvijl
€6 Dadi Oil 3,75ml
€20 Dadi Oil 15ml