Cadeaubon

Wilt u iemand in de watten leggen of bent u op zoek naar een leuk, origineel en bruikbaar verjaardagscadeau? Een cadeaubon van Salon SanTari biedt de uitkomst! Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag (of de gekozen behandeling) en worden uiteraard leuk verpakt.

Intake & Hygiëne

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Salon SanTari, daarom wordt er te allen tijde schoon en steriel gewerkt.

Salon SanTari is een Barbicide gecertificeerde salon. Bij Salon SanTari wordt er tijdens en na iedere behandeling zorgvuldig omgegaan met het instrumentarium. Dit wordt volgens de vereiste richtlijnen gereinigd en gedesinfecteerd of gesteriliseerd (Ultrasoon reiniger met Barbicide/podisan, 80% alcohol en daarna indien nodig in een autoclaaf). Bij elke klant wordt er een schoon setje instrumentarium gebruikt (pusher, vellentang, freesbitjes, etc). Tijdens deze behandelingen wordt er vanuit hygiënisch oogpunt gewerkt met disposable handschoenen, haarnetjes en mondkapjes. In verband met de hygiëne worden de badlakens na elke massage/gelaatsbehandeling gereinigd.

Uw veiligheid staat voorop, om deze reden wordt u gevraagd tijdens uw eerste behandeling een intakeformulier in te vullen met vragen omtrent uw gezondheid, allergieën, en eventueel medicijngebruik.