Fineline Tattoo

 

A memory that lasts forever.

 
Een fineline tattoo kunt u vergelijken met een sieraad. Het is klein, fijntjes en sierlijk. Het wordt gezet met een dunne naald in een PMU machine waarmee we dunne lijntjes kunnen creëren. Enkele voorbeelden van fineline tattoos zijn namen, kleine afbeeldingen korte teksten, bloemen en andere sierlijke tekeningen. Uiteraard is het mogelijk om zelf uw ontwerp te maken, dat maakt een fineline tattoo veel persoonlijker. Wij adviseren u graag over de grootte en de positie tijdens de behandeling.
 
Let op!
Bij al onze Fineline en (S)PMU behandelingen vragen wij een aanbetaling om de tijd voor u definitief te reserveren, de cabine gereed te maken voor uw behandeling en stencils voor te bereiden. Vanwege de tijd die hieraan wordt besteed is deze aanbetaling is non refundable. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees de Aanvullende voorwaarden SPMU en de Voor & Nazorg Fineline/SPMU goed door voordat u een afspraak inboekt. 
 
Vaste klanten kunnen via ons online agenda systeem de 2 soorten fineline tattoo's zelf inboeken (daarnaast graag een bericht sturen met uw kant en klare ontwerp en plek van plaatsing). 
 
Is het uw eerste afspraak in onze salon, neem dan contact met ons op via een whattsapp bericht of email met daarin uw ontwerp, gewenste plek van plaatsing en de grootte graag in cm vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
 
Wilt u graag een fineline tattoo in Script (tekst)? Kijk dan op www.dafont.com voor verschillende lettertypes en geef uw voorkeur door in uw whattsapp bericht of email.
 
 
Prijzen Fineline Tattoo:
 
Grootte 5x5 cm: €85,- (klant levert kant en klaar design aan)
Grootte tot 10x10 cm: €150 (klant levert kant en klaar design aan)
 
Groter dan 10 cm of kleur/schaduw gewenst? Dan hangt de prijs af van het ontwerp, grootte, detail, eventueel kleur/schaduw en plek van plaatsing op het lichaam. Wanneer wij bovenstaande informatie hebben, kunnen wij een prijsindicatie geven. Wij hanteren hiervoor een starttarief van €75,- naast een uurtarief.
 
 
Prijzen bijwerking:
 
Het is mogelijk dat de tattoo niet altijd even goed heelt, dit heeft met diverse factoren te maken; huidtype, leeftijd, plek van plaatsen, kwaliteit naalden en inkt (wij werken enkel met kwaliteitsproducten zoals Kwadron en World Famous Tattoo Ink. Reach Ready), maar het aller belangrijkste is de nazorg van de klant wanneer hij of zij de salon heeft verlaten. Net als met SPMU kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de nazorg goed na te leven, deze informatie ontvangt u vooraf per email van ons. Want 50% wordt door de behandelaar verzorgd en de andere 50% van het eindresultaat ligt bij de nazorg verzorgd door de klant zelf.
 
Het bijwerken van een tattoo kan na 6 weken en het starttarief begint vanaf 75 euro, dit is afhankelijk van hoeveel er bijgewerkt dient te worden.