PMU Eyeliners

Een PMU eyeliner: laat uw natuurlijke accenten tot zijn recht komen.


De eyeliners worden voorgetekend, passend bij uw ogen. Een prachtige strakke lijn wat u altijd een frisse en open blik geeft. Een eyeliner heeft minimaal 2 en soms zelfs 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Verschillende factoren zoals een oudere huid, medicatie, zonnebank enz. zijn van invloed op het genezingsproces.
 
Daarnaast krimpt een eyeliner en wordt de kleur zachter tijdens het genezingsproces. Een eyeliner staat NOOIT in 1x perfect in de huid. Verder moet u zich beseffen dat een gepigmenteerde eyeliner géén potlood is! Het zal niet hetzelfde effect hebben. De lijnen zullen dan ook niet zo breed als een potloodlijn gepigmenteerd worden.
 
Gebruikt u waterproof mascara, vloeibare eyeliner, wimperserum of wimperextensions? Dan dient u hier 6 weken voor het zetten van de eyeliner mee te stoppen. Ook na de behandeling mag u deze producten voorlopig niet gebruiken. Deze producten kunnen een negatieve invloed hebben op het genezingsproces van de eyeliners.
 
Bij alle (S)PMU behandelingen zit een gratis nabehandeling na 6 weken inbegrepen voor het optimale resultaat! Bij de (S)PMU behandelingen is een aanbetaling van minimaal €100 vereist. Deze aanbetaling is non refundable. Dit bedrag wordt tijdens de afspraak verrekend en houdt de tijd voor u gereserveerd.
 
Lees de algemene voorwaarden en de voor & nazorg goed door voordat u een afspraak inboekt.
 
 
De Deepliner (wimperintensivering) behandeling is perfect voor iedereen die een mooie, frisse en natuurlijke oogopslag wil hebben. Bij deze behandeling wordt er een dun lijntje in de bovenste wimperrand gepigmenteerd. Dit zorgt ook voor een voller effect aan de natuurlijke wimpers. Een deepliner valt binnen de wimperrand en de dikte van de deepliner is afhankelijk van het aantal wimperlagen (dit verschilt per persoon).
 
Prijzen Deepliner: 
 • Deepliner boven inclusief 1 nabehandeling (twv €50) €200
 • Deepliner onder €175
 • Deepliner boven & onder €350
 • Touch up binnen 2 jaar, 1 onderdeel €150 ( SPMU dient nog zichtbaar zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Touch up binnen 2 jaar, onder en boven €225 ( SPMU dient nog zichtbaar te zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Extra nabehandeling (eenmalig en binnen 6 weken na de nabehandeling) €50
 
De Classic Eyeliner behandeling is voor dames die een net iets opvallender eyeliner willen. Bij deze vorm van eyeliner wordt het lijntje boven de bovenste wimperrand gepigmenteerd (zonder wing).
 
Prijzen Classic Eyeliner: 
 • Classic eyeliner boven inclusief 1 nabehandeling (twv €75) €250
 • Classic eyeliner onder €200
 • Classic eyeliner boven & onder €400
 • Touch up binnen 2 jaar, 1 onderdeel €150 ( SPMU dient nog zichtbaar zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Touch up binnen 2 jaar, onder en boven €225 ( SPMU dient nog zichtbaar te zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Extra nabehandeling (eenmalig en binnen 6 weken na de nabehandeling) €75
 
Designed Eyeliner (opvallende eyeliner met wing) behandeling is voor dames die een opvallende en strakke eyeliner willen. Bij deze vorm van eyeliner wordt er een eyeliner zowel tussen als boven de bovenste wimperrand gepigmenteerd met wing (dikte en grootte in overleg. Niet geschikt voor elk oog).
 
Prijzen Designed Eyeliner: 
 • Designed Eyeliner boven inclusief 1 nabehandeling (twv €75) €275 
 • Classic eyeliner onder €200
 • Designed Eyeliner boven & Deepliner/Classic Eyeliner onder €425
 • Touch up binnen 2 jaar, 1 onderdeel €150 ( SPMU dient nog zichtbaar zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Touch up binnen 2 jaar, onder en boven €225 ( SPMU dient nog zichtbaar te zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Extra nabehandeling (eenmalig en binnen 6 weken na de nabehandeling) €75
 
Shadowliner (Eyeliner met shadow-wing) behandeling is voor dames die een eyeliner willen met zachte schaduw (poeder/oogschaduw effect). Bij deze vorm van eyeliner wordt er een eyeliner zowel tussen als boven de bovenste wimperrand gepigmenteerd met geschaduwde wing, voor een make-up look (dikte en grootte in overleg. Kan met of zonder wing).
 
Prijzen Shadowliner: 
 • Shadowliner boven inclusief 1 nabehandeling (twv €75)  €325
 • Classic eyeliner onder €200
 • Shadowliner boven & Deepliner/Classic Eyeliner onder €450
 • Touch up binnen 2 jaar, 1 onderdeel €150 ( SPMU dient nog zichtbaar zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Touch up binnen 2 jaar, onder en boven €225 ( SPMU dient nog zichtbaar te zijn en gezet door Salon SanTari)
 • Extra nabehandeling (eenmalig en binnen 6 weken na de nabehandeling) €75
 
Bij alle SPMU behandelingen zit een nabehandeling na 6 weken inbegrepen voor het optimale resultaat! Bij de SPMU eyeliner behandelingen is een non refundable aanbetaling van minimaal €100 vereist. Dit bedrag wordt tijdens de afspraak verrekend en houdt de tijd voor u gereserveerd.
 
 
Hoe wordt de eyeliner aangebracht?
De eyeliner wordt met een SPMU apparaat toegepast. Het plaatsen lijkt op tatoeëren. Permanente make-up en tatoeage hebben veel gemeen. Bij beide technieken wordt een kleurstof met behulp van een naald in de huid aangebracht. Bij Permanente make-up als bij tatoeage gaat het om een blijvend karakter van de pigmentatie.
 
Maar er zijn ook verschillen: Tatoeages worden dieper in de huid aangebracht dan Permanente make-up. Omdat een tattoo dieper wordt aangebracht, blijft een tattoeage na één behandeling veel beter zitten dan Permanente make-up. In het gelaat mag niet dieper gepigmenteerd worden in verband met fijne bloedvaten en zenuwbanen. Daarnaast is er een verschil tussen het pigment van Permanente make-up en het pigment van tatoeages wat o.a. maakt dat de één vervaagt en de ander niet
 
Het grootste verschil zit tussen Permanente make-up en tatoeage in het doel waarom het is aangebracht. Een tattoo is een sieraad en mag of moet gezien worden. Permanente make-up is bedoeld als versterking van de natuurlijke contouren en is vaak het mooist als het niet opvalt.
 
 
Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?
Het resultaat blijft tot 2 jaar mooi daarna zal het langzaam vervagen. Omdat de huid van onze ogen zo dun is zal de eyeliner nooit helemaal verdwijnen.
 
 
Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is bijna niet voelbaar, maar maar natuurlijk doen wij er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk uit te voeren. U mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen, maar 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen. Ook mag u 24 uur van te voren geen cafeïne houdende dranken of alcohol nuttigen.
 
 
Welke pigmenten worden er gebruikt?
Wij werken enkel met pigmenten welke EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van ijzer oxide en conserveermiddelen zijn om allergieën te voorkomen.
 
 
Moet ik ergens rekening mee houden vóór de behandeling?
Ja, het is belangrijk dat u 6 weken voorafgaande aan de behandeling geen waterproof mascara, wimperextentions, lashlift of wimperserum draagt. Het zelfde geld voor een aantal weken na de behandeling. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het pigment niet pakt. Ook kunt u tijdens de behandeling geen lenzen dragen.
 
 
Zijn er bijwerkingen tijdens of na de behandeling?
De oogleden kunnen tot 3 dagen na de behandeling gezwollen zijn.
 
 
Voor wie is SPMU eyeliner geschikt?
Eyeliner is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Twijfelt u of heeft u vragen dan kunt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om alles samen te overleggen in de salon.
 
Wij voeren geen eyeliner behandeling uit bij personen die:
 • Jonger zijn dan 18 jaar
 • Zwanger zijn of borstvoeding geven
 • Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
 • Last hebben van epileptische aanvallen
 • Chemotherapie of bestraling ondergaan
 • Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
 • Last hebben van huidirritatie op en/of rond de ogen
 • Oogaandoeningen hebben
Heeft u één van deze aandoeningen of gebruikt u bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met uw behandelend arts.
 
 
Nazorg:
Draag 2 weken na de behandeling geen contactlenzen. Laat geen wimperextensions plaatsen tot 3 weken na de behandeling. Draag geen oog make-up totdat de korstjes eraf zijn. Houdt de ogen 7 dagen lang droog. 
 
Niet in de ogen wrijven!
De pigmentatie NIET schoonmaken, tenzij uw spmu specialiste anders adviseert.
 
 
U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de afspraak, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet tijdig annuleren van de afspraak, wordt het gehele bedrag voor de behandeling in rekening gebracht.