Manicure 

Een regelmatige manicure van uw handen en natuurlijke nagels zorgt ervoor dat deze in topconditie blijven.

Manicurebehandelingen bij Salon SanTari worden uitgevoerd met hoogwaardige producten. Deze manicurelijn bevat zeer krachtige antioxidanten, is parabenenvrij en bevat natuurlijke vochtinbrengende, kalmerende en verzachtende ingrediënten.

Bij Salon SanTari heeft u keuze uit de volgende manicurebehandelingen:

Nazorg Producten: 

U kunt uw manicure naar wens uitbreiden met een Paraffine Handpakking:


Paraffine Handpakking: Zijdezachte en gehydrateerde handen en nagelriemen, laat uw (kunst)nagels nog beter uit komen!

Wat is een Paraffine Handpakking?

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd, gevoed en voelen ze zijdezacht aan!

Een paraffine handpakking is een warmtetherapie die uw handen helemaal afsluit, waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding in uw handen toeneemt. Door de warmte gaan uw poriën open staan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de handcrème en paraffine plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. De paraffine zorgt ervoor dat de huid van uw handen elastischer wordt en zijdezacht aan voelt, het verwijdert alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. Het werkt verzachtend bij personen met schrale handen, kloven of winterhanden, reuma of artrose.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

Uw handen worden gereinigd en gedesinfecteerd om vervolgens de dode huidcellen te verwijderen middels een heerlijke relaxing scrub. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid worden opgenomen. Daarna wordt de handcrème ingemasseerd en worden de handen één voor één meerdere malen in het paraffinebad ondergedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daaroverheen wordt een badstof handschoen geplaatst om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 10-15 minuten inwerken. Door de warme paraffine die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën open staan, waardoor de handcrème goed kan intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Voor een optimaal resultaat kunt u uw Paraffine Handpakking ook uitbreiden met een Manicurebehandeling en/of een handmassage. De meeste mensen zijn niet bekend met een handmassage, maar het heeft een zeer ontspannende werking. 

Nazorg:

Om nog langer van uw paraffine handpakking te genieten, is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème en/of nagelriemolie.