Cursus Basic Gelpolish (level 1)

"Prachtig verzorgde nagels voor jouw & je vriendinnen"
Mooie nagels zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken en iedereen heeft of wil ze. Ze behoren tot een basic item van je outfit. Maar zelf je nagels lakken kan een heel karwei zijn en wanneer je denkt dat de nagellak droog is...is hij dat toch net niet. Gelpolish is de oplossing! Het blijft lang zitten, heeft een mooie hoogglans en is na de behandeling direct droog.

Maar hoe doe je dat netjes bij jezelf of iemand anders? Hoe breng je de gelpolish super netjes op een verantwoorde manier aan , zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Het antwoord daarop is deze cursus! Heb jij ambitie om in ons mooie vak nagelstyling te werken? Of wil jij een gelpolish behandeling leren uitvoeren voor thuisgebruik en op jouw vriendinnen? 

In deze cursus leren wij jou de basic vaardigheden voor een perfect gelpolish, waaronder: 

Theorie
Basis anatomie van de nagel
Productkennis 
En de belangrijkste aspecten van het aanbrengen van een gelpolish op natuurlijke nagels in de praktijk. 
Dus twijfel niet en schrijf je in, want voor deze cursus heb jij geen vooropleiding nodig. Na deze cursus ben jij in staat om een prachtige gelpolish te plaatsen, inclusief theoretische kennis waardoor jij je kunt onderscheiden van alle anderen in jou omgeving.

Je ontvangt een Gelpolish starterspakket, zodat je na de cursusdag gelijk verder kunt oefenen en een certificaat. De cursus is een praktijkgerichte training. 

Inhoud van de training:

Uitleg van het starterspakket
Theorie:
Voorbereidingen treffen
PREP
Tips & Tricks
Correct aanbrengen van de gelpolish
Verwijderen van de Gelpolish
Trouble shooting en antwoord op al je vragen.
Model: is niet nodig, je werkt op je eigen nagels.

Tijd: De gehele workshop duurt ongeveer 5,5uur. Maar dit kan uitlopen.

Cursus Basic Gelpolish €299.95,- excl. 21% BTW (incl Gelpolish starterskit, Naslagwerk, Koffie/Thee en lichte lunch tijdens cursusdag & Certificaat)

Inhoud Gelpolish starterskit:

Led lamp
Cleanser
Soak off remover
Base coat & Top coat
3 kleuren Gelpolish
Bond Primer
Cuticle pusher
Vijl 
Stofborstel
Bufferblok
Nagelvijl 100/180
Celstofdeppers
Nagelriemolie
Overige materialen: worden tijdens de cursus ter beschikking gesteld.

 
Heb je Gelpolish level 1 met succes afgerond of ben je al goed bekend met het aanbrengen van gelpolish, maar wil je leren om strakker te werken een strakke french manicure te leren lakken die symmetrisch is op alle 10 de nagels en wil je leren om met een rubber base een apex te creëren? Wil je weten hoe je gelpolish verantwoord kunt verwijderen (nabehandelen) door middel van de juiste vijltechnieken? Dan bent u klaar voor level 2. 
 
We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).
Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.

 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.