Cursus Gelpolish Advanced (level 2)

"Ben jij er klaar voor om je nog verder te verdiepen in de gelpolish behandeling?"
Om meer te leren over onder andere de combi manicure, een natuurlijke nagel te leren verstevigen en je werk te perfectioneren? Je hebt De cursus Basic Gelpolish Level 1 afgerond of je hebt al (aantoonbare) ervaring met het zetten (en kennis van anatomie/theorie) van gelpolish en wilt je werk perfectioneren middels onder andere de combi manicure en tijdswinst behalen. Dan ben jij klaar voor de Gelpolish Advanced (level 2) cursus.

In de Basic Gelpolish (level 1) heb je basis theorie en basis vaardigheden geleerd, voor het voorbereiden van de natuurlijke nagels en het strak lakken van de gelpolish. Inmiddels ben je hier lekker mee aan de slag gegaan en heb je ervaring opgedaan en tijdens deze les krijg je vaardigheden om je gelpolish behandeling verder uit te breiden en te verbeteren.

In deze cursus (level 2) leren wij je hoe je jou gezette gelpolish kunt nabehandelen, hoe je nagels die meer stevigheid nodig hebben aan te pakken of deels te verlengen en hoe je een verantwoorde combi manicure kunt uitvoeren. 

In deze Gelpolish Advanced cursus komt aan bod: 

Introductie/Theorie
Gelpolish op een veilige manier verwijderen door middel van een elektrische frees machine (wat je veel tijdswinst oplevert en kans op ontwikkelen van allergieën tegen gaat)
Een verantwoorde combi manicure (hierdoor creëer je nagelriemen die strak en clean zijn, waardoor je verder kunt lakken en de klant minder snel uitgroei ervaart)
Nagels verstevigen, egaliseren en deels verlengen met rubberbase
Tips & Tricks
 Het perfect lakken van een gelpolish: 'onder de nagelriem' lakken, mooi dicht bij de nagelriem lakken zonder deze te raken en een strakke French Manicure lakken.
Op de trainingsdag staat alles voor je klaar en maak je gebruik van onze producten, je hoeft alleen je eigen penselen, bitjes, freesmachine, cuticle nipper of schaartje mee te nemen. Heb je nog geen freesmachine neem dan contact met ons op, wij kunnen onze machines die dag ter beschikking stellen.

Wil je gegarandeerd zijn van de juiste bitjes, etc? Dan kun je ook een starterskit aanschaffen. Deze bestaat uit: manicure bitje, bitje voor het verwijderen van gelpolish, cuticle nipper/schaartje, fineliner.

Model: Je kunt op je eigen nagels werken, maar het is makkelijker om een model mee te nemen. Met een model heb je ook meer tijd om te oefenen. Eisen: Geen nagelbijter, probleemnagels of nagelstyliste. En er moeten 3 nagels vrij zijn van product en 2 nagels met een uitgroei van 2 weken (gelpolish).

Tijd: De gehele workshop duurt ongeveer 4 uur. Maar dit kan iets uitlopen.

Vooropleiding: Basic Gelpolish level 1, of aantoonbare ervaring in zowel applicatie en theorie (je dient een eerder behaald certificaat te kunnen overleggen). Ervaring met een Freesmachine. Heb je dit nog niet dan is de uitgebreide frees cursus wellicht wat voor jou. 

Cursus Gelpolish Advanced €200,- excl. 21% BTW.

(incl Naslagwerk, Koffie/Thee en lichte versnaperingen  tijdens de cursusdag & Certificaat)
 

We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).


Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. 
Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.
 
 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.