Perfectie Training - Elektrisch vijlen & Easy Prep

Vijlen is een van de meest uitgevoerde taken van een nagelstylist. 

Tegelijkertijd is dit het lichamelijk zwaarste onderdeel, wat soms kan leiden tot pols-, arm- en nekklachten. Een elektrische vijl (Frees/E-file) kan deze taak een stuk lichter maken en kan lichamelijke klachten voorkomen. Daarnaast gaat het vijlen ook nog een stuk sneller! 2 vliegen in 1 klap dus! Tijdens de module elektrisch vijlen leer je om veilig te werken met de frees.Tijdens de frees training wordt het gebruik van het apparaat en bitjes uitgelegd. Weet je niet welke bitjes je fijn vindt, wij adviseren je graag.

Tijdens deze training komt het volgende aan bod:

 • Theorie
 • Oud product veilig en gelijkmatig weg frezen
 • Voorbereiding van de natuurlijke nagel
 • Easy Prep
 • Inkorten kunstnagels
 • Uitdunnen kunstnagels
 • Lifting verwijderen
 • Kunstnagels in model frezen na het zetten van het nieuwe product
 • Snelheid en techniek

Wat dien je mee te nemen naar de training:

 • Al jouw werkmaterialen om een nagel te zetten (prep, acryl, gel, acrylgel, kleuren, lak, vloeistoffen, cuticlepusher, penselen, etc)
 • Freesmachine en freesbitjes

Model: We werken op een model dat een uitgroei van drie tot vier weken moet hebben (heb je geen model, dan oefen je op jezelf en op de nailtrainer). Luchtrandjes bij je model zijn welkom, zodat je goed kunt leren hoe je dit (veilig) kunt verwijderen. Eisen: Geen nagelbijter, probleemnagels of nagelstyliste. 5 nagels met een uitgroei van 3-4 weken. 
 
Overige materialen: worden tijdens de cursus ter beschikking gesteld.
 
Tijd: 9.00-14.00 uur
 
Perfectie Training E-file & Easy Prep  €250,- excl. 21% BTW
(inclusief Koffie/Thee tijdens cursusdag & Certificaat)

 
We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
 
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).
 
Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. 
Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.
 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.