Perfectie Training - E-file

In een goede salon kan je NIET zonder elektrische vijl!

De workshop Elektrisch Vijlen is voor de nagelstylist die efficiënter, sneller en verantwoordelijk wilt werken. Leer op een veilige en juiste manier frezen. Tijdens deze workshop komen verschillende technieken aan bod die je kunt toepassen met een elektrische vijl. Daarnaast behandelen we alle verschillende bitjes die er zijn en waarvoor je deze kunt gebruiken. Ook worden alle situaties geschetst waarin en op welke manier je de elektrische vijl gebruikt. Als je dagelijks veel vijlt, dan ontlast een elektrische vijl enorm; je voorkomt rug-, schouder en nekklachten. Je werkt tijdens deze workshop met je eigen elektrische vijl en bitjes en producten. Na afloop ontvang je een certificaat. Ga NOOIT frezen zonder een training te hebben gevolgd, je kunt ernstige en blijvende schade aanrichten.

Tijdens deze training komt het volgende aan bod:

  • Theorie
  • Freestechnieken
  • Inkorten kunstnagels
  • Uitdunnen kunstnagels
  • Lifting verwijderen
  • Kunstnagels in vorm frezen

 
Wat dien je mee te nemen naar de training:

  • Al jouw werkmaterialen om een nagel te zetten (prep, acryl, gel, acrylgel, kleuren, lak, vloeistoffen, cuticlepusher, penselen, etc)
  • Freesmachine en freesbitjes


Model: We werken op een model dat een uitgroei van drie tot vier weken moet hebben (heb je geen model, dan oefen je op jezelf en op de nailtrainer). Luchtrandjes bij je model zijn welkom, zodat je goed kunt leren hoe je dit (veilig) kunt verwijderen. Eisen: Geen nagelbijter, probleemnagels of nagelstyliste. 5 nagels met een uitgroei van 3-4 weken. 
 
Overige materialen: worden tijdens de cursus ter beschikking gesteld.
 

Tijd: 9.00-13.00 uur
 

Perfectie Training E-file €200,- excl. 21% BTW

(inclusief Koffie/Thee tijdens cursusdag & Certificaat)

 
We werken met kleine groepen van maximaal 4 cursisten om de kwaliteit te waarborgen.
 
Bij interesse in een training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@salonsantari.nl.
 
Je inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (vooraf overmaken of Ideal betaling via de webshop (aanmelden: voeg deze les toe aan je winkelmand, klik op afhalen zodat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht, betaal via Ideal en jouw inschrijving is bevestigd).
 
Annuleren: je kunt de cursus tot maximaal 4 weken voor aanvang van de cursus kosteloos annuleren. 
Bij onvoldoende inschrijvingen of ziekte van een trainer zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt z.s.m. ingelicht per telefoon of email. Wanneer er externe docenten zijn ingehuurd voor de cursus, dan is annulering niet mogelijk. Wil je dan annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk een ander voor jou in de plaats naar de cursus te laten gaan.
 
 
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze training.