Natural Nail Treatment/BiaB

Life-changing behandeling voor uw natuurlijke nagels!

 

Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet, want er is nu een nieuwe behandeling die u kan helpen uw natuurlijke nagels te laten groeien, verstevigen en een mooiere c-curve te laten ontstaan! 

'Blushes By Seduction' van Magnetic is een nieuwe generatie Flexibele gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem. De formule van deze producten is bijzonder en bekend is om zijn onwijs sterke hechting. De Blushes zijn er in maar liefst 40 verschillende zacht roze/nude, shimmer en pastel tinten, er hoeft dan ook niet perse een kleur gelpolish over heen (maar dit kan wel).

Blush (ook wel bekend als BiaB = builder in a bottle) is een flexibele versteviging voor op uw natuurlijke nagels. Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen en mee buigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel is selfpinchend, dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels (indien er geen/weinig natuurlijke c-curve aanwezig is) wel in een c-curve gevormd zullen worden. Dit heeft als resultaat dat uw nagels per behandeling steeds slanker en smaller zullen ogen. En een bijkomend voordeel is dat nagels met c-curve veel sterker zijn dan nagels zonder c-curve.

De enige beperking met deze behandeling is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden, maar de nagels kunnen wel mooi mee groeien tot 2 mm over de vingertop. Dit is dus ideaal voor shorties!

 

Natural Nail Treatment:

Uw nagelriemen worden eerst door middel van een easy prep verzorgd. Easy prep is geschikt voor alle type nagelriemen en verwijderd alle onzuiverheden van de nagelriemen door middel van een freesbitje met een elektrische frees en een manicure schaartje. Daarna prepareren wij uw nagels voor de applicatie van de Blush, dit wordt nagel voor nagel aangebracht en zal uw nagels mooi egaliseren. Tot slot worden uw nagels afgelakt met een matte of glanzende topcoat. En uiteraard mag de heerlijke nagelriemolie aan het eind van de behandeling niet ontbreken.

Prijzen:

Behandeltijd is 60-90 minuten

 

Salon SanTari geeft 5 dagen garantie op elke nagelbehandeling, mits de nazorg is nageleefd. U kunt alles terug lezen in onze algemene voorwaarden.

Onderhoudsadvies: Gebruik elke dag minimaal 2x hoogwaardige nagelriemolie. Dit zorgt ervoor dat uw nagels gehydrateerd blijven, stimuleertI de groei, houdt de nagelriemen zacht en soepel en zorgt voor optimale hechting van het product.

Meer informatie met betrekking tot onderhoudsadviezen vindt u op de pagina Informatie, onder het kopje 'veelgestelde vragen'. 

 

Nazorgproducten:

 

Let op: Natural Nail Treatments zijn geen nagelverlenging, maar een naturel, French manicure of gekleurde nagelversteviging! 

Let op: Stapt u over van kunstnagels op de Natural Nail Treatments dan is het aan te raden om de nagels de eerste 2 tot 4 maanden erg kort te houden en om de 3 werken een nieuwe behandeling in te plannen. Dit geeft uw nagels voldoende tijd om te wennen aan het nieuwe product.